Mumsade "bun cha" till forratt, varrullar och en sorts panerad fisk ihop med en vidunderlig sas och glasnudlar. Top notch. Hittade en ny pilsner ocksa, den vietnamesiska Halida. Inte tokig.
En karl vid Halida-pilsnerbil. Inte min bild.
Darefter gick jag pa City View Cafe och bestallde in en Tiger och en whisky. Cafeet ar bara fem vaningar men det racker for att fa en fin overblick over stan, eftersom den ar sa platt, och framfor allt over den lilla sjon de har i mitten, som en hundradels Roxen, och som de tydligen ar valdigt stalta over.
That's that.
Darefter gick jag pa City View Cafe och bestallde in en Tiger och en whisky. Cafeet ar bara fem vaningar men det racker for att fa en fin overblick over stan, eftersom den ar sa platt, och framfor allt over den lilla sjon de har i mitten, som en hundradels Roxen, och som de tydligen ar valdigt stalta over.
That's that.
2 kommentarer:
Det låter som det var en god middag. Så ska du ha en trevlig resa till Hongkong i morron.
Hoppas det är varmare där.
Ha det så bra/ Mormor.
Klok man. Livet består till stor del av att njuta. En av höjdpunkterna är god mat och dryck. Låter som en helfin avslutning på Vietnamvistelsen. Snart får du läsa menyerna på kinesiska och "chansa" på goda middagar. En del finns ju också på engelska förstås. Nu åker jag mc till Snöveltorp. Take care. Kram Pappa
Skicka en kommentar