BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

söndag 3 januari 2010

I Sydney Opera House

Ny ska vi lyssna på en tjomme som heter Andrew Bird i operahuset i Sydney. Känns kul att sitta här även om jag inte har en aning om vem denne Bird är. 57 aussie-dollar kostar kalaset. Igår var det enl uppg en hyllningskonsert till Cat Stevens som var dubbelt så dyr.

En opera & en plånbok mindre

Idag har vi hittills ägnat ett inte oansenligt mått av tid åt administration kring en bortsupen plånbok (inte min).

I övrigt har vi frukostfikat hos kubanerna, men deras trådlösa kubanska internet visade sig undermåligt så jag gick till det alltid lika stabila McDonald's för att skicka ett par jobbmejl, kolla adresser etc.

Imorgon måndag är tanken att jag först ska ta tåget (tänkte hyrbil igen först men jag tror jag lägger ner det) till Blacktown 45 min bort och sedan taxi från stationen för att göra en intervju. Sedan, åter i Sydney, försöker jag styra upp två andra möten under eftermiddagen med olika svenskar. Vi får se hur det går. I lördags jobbade jag också (svenska företagare i Manly) så jag tycker jag har varit rätt duktig hittills. Återstår förstås att se vad det blir av alltihop.

Ikväll, som grand finale, ska vi på konsert i operahuset för att höra på den omvittnat usla akustiken, eller om det nu bara är ett illasinnat rykte. Vem det är som står för underhållningen har jag hört men glömt.

Sedan på tisdag: avfärd till Fiji, där det tydligen var en sorts statskupp förra året förresten. Borde läsa på lite där. Ärligt talat börjar jag känna att det räcker med Sydney för den här gången, ska bli skönt med lite variation.

Over'n out.

Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest