BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

måndag 9 mars 2009

Sista dagen i Mexico

MEXICO CITY. Spenderar sista hela dagen i Mexico med shopping. Har förvärvat tequila, en större handbagageväska och lite kläder, ett par mexikanska jeans och ett par skjortor. Nu har jag satt mig och beställt in en Sol (öl) och en sallad ska åter till mitt utsökt trevliga hotell längs Reforma och lämna lite grejor sedan.

I vanlig ordning vill jag inte åka hem, just nu känns det som tre veckor till vore lagom. Särskilt Mexico City gillar jag mer och mer. Jag rekommenderar alla som ska till Mexico att åka in via denna gigantiska metropol (över 20 miljoner inv.) istället för via tex Cancun.

Har blivit inspirerad att lära mig spanska bättre, så det är väl inte otroligt att det blir en rejäl Centralamerika-tur framöver.

Nu kom salladen. Har läst lite tidningar, de toppar med finanskris, Sarkozys besök och det pågående knarkkriget. En artikel handlar att det ökande våldet riskerar spä på nedgången på börsen.

Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest