BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

tisdag 15 juli 2008

Kö utanför Apple-butiken


Det är en och annan som vill ha en Iphone...

Det händer grejor...

Först läser vi om väpnat rån mot kasinot i Stockholm. Sen kommer en flash om skadade i broras i Kista, av alla ställen. Därefter: 23 skadade på Liseberg. Varför händer allt precis när man åker bort?

Här åskar det som tusan.

Kl 11.53, Ocean Drive, Miami Beach


Nu har vi tagit regnskydd under ett tak. Miamiborna verkar inte bry sig. Ätit fet frulle med omelett, frukt, jos och kaffe. Pris drygt 20 dollar.

Kl 11.53, Ocean Drive, Miami Beach


Nu har vi tagit regnskydd under ett tak. Miamiborna verkar inte bry sig. Ätit fet frulle med omelett, frukt, jos och kaffe. Pris drygt 20 dollar.

Här vänder vädret


Snacka om snabba väderomslag. Nyss: 30 grader och sol. Nu: åska, moln och regn. Antar att det går över rätt snabbt.

Märkligt sammanträffande

MIAMI. Världen är inte så förbaskat stor ändå. Vi har precis kommit hit till stället där vi bor, vid South Beach, Miami, och jag, J och P ska ut och ta en öl och en burgare. Vi kliver ut från rummet - och springer rakt in i två kompisar från Stockholm som bor två dörrar bort i samma korridor. Vi ska ut och käka med dem ikväll. De har varit på kryssning, kollat in Everglades och snurrat runt lite i Miami.
Annars är dagens projekt att bärga våra väskor som försvann vid det mäktigt kaotiska flygbytet i Atlanta (A fick med sin på planet). Jag har i varje fall köpt en South Beach-t-shirt att ha i nödfall. Enligt snubben på flygplatsen ska de ha kommit med nästa Atlantaflyg som kom in 23.40 igår kväll. Det tror jag på när jag ser det.

Uppdatering: Nu precis kom P med våra väskor som tydligen dykt upp, det var som tusan.

Bilden: vårt rum på 1550 Collins Avenue.

Vädret: molnigt, men inte så illa som väderprognosen visar (åska, åska och åska).

Jag surfar via hotellets trådlösa nätverk. Funkar kanon, men det tar ett tag för uppkopplingen att aktivera sig. Den står i läge "väntar" ett bra tag och precis när man börjat undra på allvar vad fan den väntar på så går den över i "aktiverad".

Miami International Airport


Efter en cirkusartad connect-flight i Atlanta, Georgia, som höll klar Manila-klass, landade vi just i Miami. Typ en timme försenade. Jag är ändå rätt pigg och har suttit och kollat på CNN på planet.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest