BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

tisdag 15 maj 2007

Nu: uppdaterade bilder - och film

För den som inte sett det: jag har givit mig in i rörliga bilder-branschen genom att ladda upp lite filmklipp från min resa på Youtube. Kolla i spalten till höger. Nu är också bildarkivet något uppdaterat med texter till fotona, som dessutom ligger i en lite mera logisk ordning. Oj vad det förbättras här.

Dessutom, vilket funnits hela tiden, kan den som har en rss-läsare prenumerera på rubbarna på den här sajten (och en rad andra sajter också som exempelvis svd.se och e24.se). Smart om man vill hålla koll på vad nytt som händer. Rss-läsare finns även i vissa nya mobiler - briljant innovation.

Helgdagarna förvirrar

Ännu en kort vecka att ta sig igenom. Skönt med ledigt, men all eventuell planering sabbas av sådana här miniveckor vilket sänker betyget för dem. Nu ikväll pustar jag dock ut efter en lite stökig dag med sena nyheter om Reinfeldt i Vita Huset och en del annat som var tvunget att hanteras. Det blir en sorts halvdag imorgon onsdag - som avslutas med en jobbfackfest. Kul.

För övrigt börjar de flesta helgerna i sommar redan bli inpanerade med förvisso kul jippon. Men man får lätt lite panik.

Jaha, det var den kommentaren. Inte värd speciellt mycket men jag kände mest för att skriva något. Så blir det när man går från att vara reporter till att sitta vid desken.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest