BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

tisdag 10 mars 2009

Besättningen är försenad

BENITO JUAREZ INTERNATIONAL AIRPORT. Continental Airlines flight 1741 från Mexico City till Newark med avgångstid 0800 är 20 minuter försenad - beroende på att besättningen är försenad. "...due to the late arrival of the flight crew" sa de nyss. En sådan uppriktighet har jag nog inte hört förut.

Har totalt tre flaskor tequila som jag ska försöka hembringa i dessa tider av vätskeförbud ombord på flygplan. Två st är incheckade i ryggan, en ligger i handbagaget. Den fick jag inte ta ombord egentligen, men jag gick och anmälde den i gaten och fick då en lapp på väskan, som jag sedan ska checka in i Newark så den går som vanligt bagage. Slutsatsen måste bli att förbudet mot att ta ombord vätska är meningslöst eftersom man ändå får ta ombord vätska.

Nästa problem är den här ansökan via internet för turistvisum till USA som tydligen ska resultera i ett nummer man ska ha med sig. Det har naturligtvis inte jag, fast jag har skickat in själva ansökan. Bloggade om det för tre veckor sedan.

Nu ska vi gå ombord. En besättningsmedlem kom rusande precis nyss. Ger ett förtroendeingivande intryck... De hade väl ett sent tequilarally igårkväll.

Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest