BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

söndag 27 januari 2013

Rapport från "the Space Coast"

Motorerna till den gigantiska över hundra meter höga Saturn V-raketen, som ingick i Apollo-programmet. Finns att beskåda vid Kennedy Space Center, Florida. Foto: TravelingReporter.com

På jakt efter den rymdfärja som landat för gott

TravelingReporter.com har jag nu lagt up den första av flera storys från Florida-resan: Rymdturismen kvar vid Kennedy Space Center trots att rymdfärjorna slutat gå. Läs den här!

Wir haben zu Frankfurt gekommt

FRANKFURT AIRPORT. Efter en oduglig flygning i en trång Boeing 747 med skrikande ungar och typiskt dålig Lufthansa-mat sitter vi nu i Frankfurt och glor på denna utsikt. Hyfsat muntra men en aning trötta. Tur att det inte är så värst långt till Stockholm.

I Washington igår hann vi med att kolla ett museum till, plåta kongressen och gå en liten runda till i stan. En rolig artikel i Wasington Post handlade om stans förberedelser inför den snöstorm som i jämförelse med tex svenska vintrar inte var mer än en vindpust. "As if to amuse people living in northern parts", började artikeln, ungefär, och konstaterade att folk tog ledigt infredags, skolor stängde och snösvängen mobiliserade inför detta snölager på kanske en tum.

Det var det - en mkt lyckad semester i övrigt på det hela taget, även om vi gärna önskat oss ce fem grader varmare väder över hela linjen.



Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest