BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

måndag 14 juli 2008

Snart avgång till Florida

Åskmolnen har envist tornat upp sig i Miamis väderprognos senaste veckan så vi får väl se om det egentligen blir så mycket badat där. Kanske passar bättre längre norrut. Idag laddade vi hur som helst upp med amerikansk pilsner och hamburgare på J:s balkong.

Packningen klar, sånär som på nåt papper från försäkringsbolaget som man förväntas ha med sig. Ska gå igenom en hög med mög här och se om jag kan hitta det. Det är förresten helt galet vad alla elektronikprylar tar plats i väskan. Det är en uppsjö med laddare och sladdar som ska ner numera. Minidatorn, ett par mobiler (lite overkill att ta med jobbmobilen kanske men ändå), mp3-spelare och två kameror ska ha ström och kunna kopplas ihop på olika sätt. Whatever hände med det här trådlösa? På Filippinerna-resan i vintras tvingades jag införa en "elektronikbox" i packningen. Kör samma koncept nu med.


Datorn är fylld med sydstats- och USA-musik: en diger samling Dylan, Cash, Parton, Presley, diverse blues med Muddy Waters och hans gelikar och även en släng New Orleans-jazz som jag köpte när jag var där för typ åtta år sen och som blivit liggande sen dess. Rock on.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest