BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

fredag 15 januari 2010

BIG DAY OUT: En timme med Lili Allen


Här rockar Allen på festivalen
Åter på mitt hotell efter en eftermiddag och kväll på Big Day Out, musikfestivalen de kör här och i Australien. Såg brittiska poparen Lily Allen (bilden), rapparna Dizzee Rascal (ett jäkla drag på de gossarna), Powderfinger som var bra (missade mesta av deras timme) och nåt band som heter The Veils tror jag, helt ok. Sen var det en massa oväsen från diverse discon och småscener som jag inte begrep mig på. Man känner sig lite gammal på sånadär events bland alla kids.

En knäpp grej var att en gubbe med raketmotor på ryggen flög över arenan exakt kl 19. Se lilla bilden. Ved inte hur jag ska kommentera det i övrigt.

Efter en månad sovandes i mer eller mindre sunkiga hostel, dorms och på soffa så har jag slagit till och bor nu på hotell i två nätter. Tycker jag att jag är värd. Hostelet jag bodde de första två nätterna här i Auckland, Topfloor, är visserligen billigt men inte särskilt fräscht. Det som var bra var att jag lurade till mig internet gratis, skulle ha kostat.

Åt på en mycket bra tapas på en tvärgata till Queen Street, drack två lager och gick åter till mitt rum. Rätt seg nu.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest