BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

lördag 24 september 2011

SKÄRGÅRD: Sommarn börjar rinna ut

BOSKAPSÖN. Skam den som ger sig, och på dagen idag gick det faktiskt att tro ett tag att det var sommar. Sol och vindstilla - och nog kändes värmen. Nu på kvällen är det sämre, mörkt, kallt och ganska fuktigt på däck. Och, måste tilläggas, fullständigt stjärnklart. Stod flera minuter på däck och kollade upp mot den kristallklara galaxen innan jag kröp till kojs.

Tillbringar natten vid Boskapsön, som man hittar strax öster om Nämdös norra udde, Nämdö Böte. Boskapsön är en vacker och ganska flack ö med långa fina klipphällar på västra sidan där man kan komma intill hyfsat lätt. Ön skiljer sig en del från tex Böteskobben starx bredvid eller Melskär en bit ut som är högre och hårdare i klippformationerna.

Imorgon funderar jag på att åka en dagssväng någonstans i närheten och lägga till och läsa och luncha några timmar, innan jag kör åter till Ingarö.

Godnatt.

RYSSLAND: Putin på väg mot andra omgång

Vem är förvånad: Rysslands president Dmitrij Medvedev föreslår Vladimir Putin som presidentkandidat 2012, uppger nyhetsbyråer enligt TT.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest