BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

söndag 27 maj 2012

SANDHAMN: Stekarna börjar komma

Just när jag skulle börja skriva detta drog en supersportbåt igång sin, eller sina kanske, gigantiska bensin-V8:or och dränkte Sandhamn i ett gigantiskt bröl. Detta är ju elitens partyhål och man ser på båtarna som legat här idag att säsongen börjar komma igång.

Själv har jag gått runt i byn, som är väldigt pittoresk, och käkat lunch och glass. Nu ska jag betala dagavgiften på 50 spänn och därefter kasta loss mot Ingarö, efter en helt fantastiskt fin helg med sol, bad och grillat.

SÖNDAG PÅ ÖN: Vindstilla och som

VILDGRYTAN SÖN 27 MAJ. Fantastisk morgon här ute: vindstilla, sol och drygt 20 grader i lä. Vaknade halv åtta och gick ut och la mig i solen på akterdäck. Där var det redan varmt. Här läst tidningen i mobilen, käkat frulle och morgonbadat (11 grader, väsentligt varmare från igår...). Planen är att vara kvar här på förmiddagen, sedan en lunchtur till Sandhamn samtidigt som vinden vänder till syd, då är inte den här platsen bra längre. 
/ErikAnnons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest