BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

lördag 26 januari 2013

WEBB-TV: Inuti NASA:s gigantiska raketbyggnad

Här monterades månraketerna samman inför start: NASA:s gigantiska Vehicle Assembly Building, Kennefy Space Center, Florida

 

EVERGLADES: Alligatorer en masse

WEBB-TV: Alligatorer i Everglades!

 

Vita Huset i snörusk

WASHINGTON DC. USA:s huvudstad bjuder på uselt väder: snålblåst, snö och en fuktig kyla som knaprar på energin. Den korta versionen av dagens vedermödor är i vilket fall att vi snabbt kollat in Vita Huset, bilden, spenderat 45 minuter på Museum of American History och druckit varm choklad på Barnes & Nobles. Ikväll ska vi ut och käka. 

Planet från Miami landade kl 11, men det tog närmare tre timmar innan vi var vid hotellet (!) med hjälp av en buss och två t-banelinjer. Per pers kostade den resan drygt 30 dollar. En taxi ska gå på ca 60 dollar enligt den vanligtvis välunderrättade Rough Guides, så i det här fallet är det möjligen lite dumsnålt att ta kollektivtrafiken. Frågan är hur vi gör imorgon dock, ev blir det kombo av taxi och buss när vi ska åter till Dulles International Airport på eftermiddagen. 

Hotellet, Capitol Skyline på 10 SW I Street, är helt ok. (Obs att det finns samma bokstavsgator i flera väderstreck, så det gäller att hålla reda på om du ska till NW eller SW, osv.)

Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest