BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

tisdag 30 augusti 2011

STOCKHOLM: Cykeltur en tisdagkväll

Stockholm en vanlig tisdagkväll
Så här fin kan utsikten från Skeppsholmen vara en tisdagkväll i augusti, fotograferad med en simpel mobilkamera. Jag hade cyklat från jobbet för att se en replika av en gammal hjulångare som låg förtöjd vid Vasavarvet på Djurgårn. Det slutade med en fantastiskt fin tur runt Stockholms kajer och alla dess gamla skutor och skepp. Bland den, så klart, af Chapman, ståtligast av dem alla.

LIVSKVALITET: Leva bra? Flytta till Melbourne

Här är världens bästa stad
Melbourne i sydöstra Australien petar kanadensiska Vancouver som världens bästa stad att leva i. Medan Vancouver ramlar ned på tredje plats, med Wien som andra, kliver Melbourne upp i ledning. Överhuvudtaget är Australien och Kanada bra platser att bo i, enligt The Economist Intelligence Unit som gjort rankningen.
Till städerna du bör hålla dig borta från hör Bangladeshs huvudstad Dhaka, Harare i Zimbabwe och Port Morseby i Papua Nya Guinea. 
• LISTA: Här är världens bästa städer
1: Melbourne, 2: Wien, 3: Vancouver, 4: Toronto, 5: Calgary, 6: Sydney, 7: Helsingfors, 8: Perth, 9: Adelaide, 10: Auckland 
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest