BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

måndag 25 februari 2008

Trevligt - men

DUMAGUETE. Jo det verkar vara ett trevligt ställe det här, sedan om det epitetet ska tolkas posi- eller negativt kan man fundera över. Men vad gör alla europeiska ensamma övre medelåldern-män här? Det enda man ser typ. Har just satt mig o beställt en sen middag inkl pilsner. Till vänster sitter en sorglig karl och ser ut som han inte sålt ett skit men ändå tappat pengarna, bakom honom två norrmän och till höger en snubbe som vagt påminner om steven speilberg, mest på skägget. Nu rapade han diskret. Det här är misstänkt alltihop.

I varm buss

Telefonhelvet låste sig när det kom ett sms, orkar inte skriva om hela skiten. Konstaterar bara att jag haft två fantastiska dagar med filippinerna jag träffade i regnskogen vid vulkanen. Hann tom hälsa på en av tjejernas föräldrar, som visste vad sverige är. Nu sitter jag på en varm trång buss på väg till Dumaguete. Till och med den allmänt avoga guideboken rekommenderar den. Jag bör va framme runt kl 20.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest