BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

måndag 22 september 2008

Ny förbättrad sökning på sajten!

Hitta vad du letar efter 
på EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR!

Nu kan du ännu enklare söka efter information på En resande reporters äventyr. Sökrutan är alldeles bredvid i spalten till höger. När du skrivit ditt sökord, till exempel "florida" som i exemplet här nedanför, och klickat "Sök" hamnar söksvaren högst upp i den här spalten.
Med de tre knapparna över söksvaren, "Den här bloggen", "Länkat härifrån" och "Webben", kan du snabbt kolla igenom mina egna inlägg, de sajter jag länkat till samt vad övriga internet eventuellt har att erbjuda. Stäng sökningen med ett klick på krysset överst till höger. Enkelt!

Sajten har som synes även fått ett annat utseende med fräschare färger, som en del i den ständiga utvecklingen av En resande reporters äventyr. Jag jobbar vidare med moderniseringen, vänta bara!

SvD: Här är bästa New York-hotellet

Mysiga Soho, hektiska Times Square eller nära grönskan i Central Park? 
SvD:s läsare har skickat in sina bästa tips när det gäller att välja hotell i New York. Läs artikeln här!

Själv har jag bott både bra och dåligt, särskilt dåligt, i New York. Men ett mysigt och rätt billigt ställe var Larchmont Hotel, 27 West 11th Street, Greenwich Village. Det verkar finnas kvar, de har till och med en sajt
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest