BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

tisdag 15 januari 2013

Nytt utseende på bloggen!

Så här ser En Resande Reporters Äventyr ut nu!

Välkommen till nya Resande Reportern! 

En resande reporters äventyr har fått nytt utseende, som du märker – med en rad nya funktioner! Jag ska testa den här varianten ett tag för att se om den funkar. Framför allt är syftet att få sajten att ladda snabbare. Lämna gärna din kommentar längst ned i inlägget.

Så här funkar det nya utseendet:

Här byter du vy på bloggen.
• Nu har du möjlighet att sortera inläggen på en rad olika sätt, genom att välja vy i "fliken" längst upp till vänster där det nu står "Flipcard". Klicka och testa de olika vyerna.

• Den förinställda vyn visar varje inlägg som en bild, eller en rubrik. Vill du läsa ett inlägg – klicka på bilden eller rubriken.

• I en meny till till höger finns alla extratjänster, fotoalbum och annat som tidigare låg i en spalt till höger på sajten. Testa genom att föra muspekaren över menyn och väl exempelvis "Mina resebilder".

• Du kan även sortera inläggen på bland annat etiketter eller datum, istället för senaste överst. Klicka "Etikett" eller "Datum" i balken överst till vänster.

Inläggen visas i ett nytt fönster (som du märker...).

Stäng fönstret här!
Bläddra här!
• Numera öppnas inläggen i ett nytt fönster när du klickar på en rubrik eller bild. Använd pilarna längst upp till vänster för att bläddra mellan inläggen i det nya fönstret. Stäng fönstret och gå tillbaka till startsidan genom att klicka krysset till vänster.

Snöoväder...
Stockholm, tisdag. Av någon anledning känns det väldigt bra att vara på väg till ett 27-gradigt Florida inom ett dygn...


Dags för Florida!

Om ett drygt dygn är det dags för SEMESTER! Då flyger vi till Miami för lite sol, bad, bilsemester och varmt väder. Här är den ungefärliga rutten – tanken är att ta ett par dygn i Miami Beach först och slappa, därefter hyra bil och köra längs kusten – det är i alla fall en idé – mot Orlando, där vi ska besöka en av en uppsjö nöjesparker de har där, kolla in det numera aningen avsomnade rymdcentrat Cape Canaveral, samt shoppa. Dollarn är som bekant billig.

Så mycket mer hinns inte med den här gången. Men det är gott nog med en veckas dagstemp på 27-29 grader.

Jag hopas kunna dundra iväg ett och annat inlägg – antingen här eller på Traveling Reporter-bloggen. Den hittar du här: travelingreporter.com/blog.


KARTA: Här är vår ungefärliga rutt

Visa Florida på en större karta
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest