BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

måndag 16 februari 2009

Jag fick en solig eftermiddag i New York

Jag vid fästet till Brooklyn Bridge, New York City.


På Burger King vid Liberty Street bredvid WTC.


Kanske en av Chryslers sista muskelbilar: nya versionen av Dodge Charger.

På snabbvisit i NYC
NEW YORK, NEW YORK. Med fem timmar mellan flygen på Newark tog jag en taxi in till Manhattan. Har gått en snabb runda i Greenwich Village, kollat WTC-arbetsplatsen och sitter nu på en Burger King nere på Liberty Street. Jag måste medge att jag blir sugen på en NYC-semester, nu när man väl är här. I bakgrunden på ena bilden här bredvid syns Brooklyn Bridge förresten.

Det är tydligen President's Day idag, massor av folk ute och klart, soligt och några grader kallt. New York från en av sina bättre sidor helt enkelt.

Det finns en ny webbsida där europeer kan registrera sig före hitresan vilket på något sätt ska underlätta vid Customs. Exakt hur vet jag inte, men jag fick information vid passkontrollen. Återkommer i ärendet.

Om några timmar: Mexico City.

Dag ett på semestern: på Arlanda

ARLANDA, TERMINAL 5. Jag vaknade, taxin kom i tid och jag har ätit en för dyr macka iv Gate 18. Inga missöden såhär långt. Nu på planet. Semesterkänslan har inte hunnit infinna sig än, det har varit så mycket att göra. Men det ska det nog bli ändring på snart.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest