BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

torsdag 17 juli 2008

Kanonväder i södra Florida


FORT LAUDERDALE. Det blir varmare och varmare och allt bättre väder. Nu har vi parkerat bilen vid stranden i Fort Lauderdale, ett par mil norr om Miami. Sjukt varmt vatten. Vi tvingas sitta delvis i skuggan av en palm för att palla. Bilen går bra. Ska fortsätta norrut om nån timme.

Bye bye Rome...

Apropå resor: ett mejl dimper ner där Sterling "beklagar" att min flygning till Rom i oktober är inställd pga "omläggning av flygtrafik i vårt trafikprogram". Hur skumt är inte det?

Så tillbringar man en slapp dag i MiamiNu har min dator bestämt sig för att koppla upp sig mot nätverket, trots allt, så här kommer lite bilder (klicka för större bilder). Idag har vi badat och stekt på beachen. Det räckte bra med den soltid vi fick innan det började regna, det värmer lite i pannan.

När regnet kom, mindre i omfattning idag än igår, hamnade vi på ett plejs vid South Beach under en parasoll och tog ett par pilsner. Sen inmundigade vi varsin fet eftermiddagsmacka på Jerry's Famous Deli - där Tom Selleck tydligen käkat ihop med en massa andra b-kändisar under sin glans dagar - vid Collins Avenue, varefter vi gick en promis längs shopping- och restauranggatan Lincoln Road (se kartlänk nedan) bort till vattnet på västsidan av Miami Beach. Där filmade jag en hund som inte kunde skälla fast den ville. Jo, så var det.

Nu har vi käkat en fenomenalt usel hamburgare på McDonald's, druckit ett par Mojito-alkoläsk, ett par Becks öl och några McDonald'sketchupmuggar med whisky (scotch).

Imorgon: hämta bilen.


Ocean Drive, South Beach.


Downtown Miami i bakgrunden.


Jerry's Famous Deli. Bättre begagnad Ford Mustang, Lincoln Road.


Alex bloggar ivrigt och Jonas häller upp virre på Mc Donald's.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest