BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

söndag 13 december 2009

RESA: Handbagage

En väska för varje tillfälle
Har införskaffat en ny väska som ska gå som handbagage, en halvhård klassisk liten bag i vad jag misstänker är äkta fuskläder. Den har ett stort fack och fyra små. Det är ett av mina kriterier på väskor – gott om fack. Just den här härbärgerar även dator, kamera, tandborste, ett par böcker och en del andra prylar jag vill ha med. Märket är det föga kända Eurobag (hittar inte ens nån sajt till tillverkaren), 539 spänn nånstans vid Fridhemsplan. Lagom ouppséendeväckande är den också, jag har svårt för de här business-väskorna i hård nylon som det bara lyser dyrbar dator om lång väg. Går fetbort.

Jag hade annars tänkt köra med min Manhattan Portage cykelbudväska (lilla bilden), en grym helt outslitlig sak som lär hänga med länge än. Men den är mjuk, rätt bynglig och stängs bara med kardborre och ett par remmar så det kan typ regna in i den i hörnen. Därför föll den bort i urvalsprocessen. Men annars kan jag absolut rekommendera Manhattan Portage om man ska handla väska.
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest