BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

torsdag 5 mars 2009

Har just tagit morgondoppet

Klockan var strax efter 8 när jag tog morgondoppet idag. Fantastiskt skönt. Rätt höga vågor som rullar in. Nu ska jag inleda dagen med att vila lite. En bit bort finns de gamla Mayaruinerna vid Tulum, alldeles nere vid stranden, som ska kollas in idag.

Det blåser från kolsvart hav

Här i Tulum är det andra blåsiga kvällen i rad. Vi har just käkat en rask middag och dragit ett par Corona, jag tog en sallad, Alex ett par burrito. Det blåser vad som känns som kuling in från en kolsvart Atlanten. Fast inte helt svart, det är halvmåne och ett svagt, kallt ljus lyser upp stigarna mellan hyddorna på båda sidorna om baren och restaurangen. Ett femtontal personer sitter vid baren och restaurangen och småpratar tyst till tonerna av en dj som sitter vid baren och spisar plattor från sin iMac. Low key-stämning. Rätt mysigt på det hela taget. Se filmen, som visar restaurangborden och baren i nattmörkret (om den nu kommer med).
Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest