BLOGGEN HAR FLYTTAT

Denna sida uppdateras inte längre. Min reseblogg En Resande Reporters Äventyr har fått en ny form och ny adress: erikbergin.com

onsdag 21 mars 2007

Rättelse om svenskarna


Jag får ta tillbaka det där om inga svenskar. Just när jag skrivit det kom två tjejer - från Linköping. De bor på taket här för $11, ca 50 spänn. De ska vidare norrut till Malaysia imorgon. Jag tipsade om att det går tåg, det kände de visst inte till.
Fingret visar var i Singapore vi bor.

4 kommentarer:

Anders sa...

Naturligtvis finns linköpingsbor överallt i världen! Singapore verkar väldigt "kliniskt". Raffles är en klassiker, nu "kringbyggd", tror jag. Kambodja blir nog intressant. Take it easy./Pappa

Anonym sa...

Hoppas man kan få se en bild från detta omtalade Raffles. Man kan väl söka det på Internet och se bild där, men det är inte samma värde i det. Jag blir så ressugen, när jag följer dig här på bloggen. Som du vet har jag ett oerhört uppdämt behov av att resa just nu.

Instämmer i pappa Anders ord: Take it easy! Och ha det jättebra!
Kram från mor

Anonym sa...

Trevligt att råka på Linköpingstjejer ute i vida världen. Är för övrigt nyss hemkommen från första semifinalmatchen mellan LHC och Färjestad. 3-3 i full tid, sedan ett snöpligt Färjestad-mål i förlängningen...inte kul.
Ha det gött!
/Per

Erik sa...

3-3! Sämre kunde det gått.

Annons
Annons

Hitta din biljett enkelt - sök flyg via kartan

Klicka på din avreseort, leta fram din destination och klicka på "Show Flights".
Här är alla platser dit jag rest